Hemfärd i maj

Jag har börjat planera min hemkomst.
Har biljetter bokade och första veckorna hemma planerade till viss del.
Undrar hur det kommer kännas att komma hem...?
Inte för att jag tror att mycket har förändrats, utan mer för att tekniken till trots så känner jag mig ändå isolerad, på gott och ont antar jag.

På sistone börjar arbetet här vara mer och mer rutin. Helt enkelt inte mycket nya upplevelser på arbetsplatsen. Fortfarande roligt och lika hemsk humor som vanligt.

Utanför arbetet så har det iallafall hänt en liten del.
Två veckor sedan så hade vi en avskedsfest för en av volontärerna som vart här i tre år, och nu fått ett säsongsjobb. Avskedsfesten var även årets första grillfest här och fest är nog en underdrift i vissa aspekter, tolka fritt...

Jag har även hjälpt Amanda med att byta kofångare på hennes Ford Ka '06. Plastigt skräp som tog en evighet att plocka av, framförallt bakre kofångare var väldigt bökig. Tror inte Ford designade den för att komma av, nånsin.
Vi gjorde även en resa in till Manchester för lite shopping och rekreation. Jag köpte bl.a. Legofigures som jag sen bytte med min manager. Viktiga affärer ska ni veta!

Jag har också haft en upplevelse med IT där jag kände att digitalisering var ett sämre fungerande allternativ än papper. minmyndighetspost.se är jättehärligt, förutsatt att jag hade varit hemma för skattedeklarationen, var helt enkelt bara lite bökigare än vanligt.

Mitt engagemang i jota-joti har tagit ett nytt språng med lite omstrukturering och ökat stöd från Scouterna. För en gångs skull känns det som att det går att utveckla eventet lite istället för att hålla i livremmen.

Avslutningsvis. Det engelska vädret har tagit paus de senaste två veckorna, med mulet till soligt med enstaka skurar. Nu har det däremot återvänt och kommer under större delen av nästa vecka med start under helgen var regnigt. Tjoho.

Add comment


Security code
Refresh