En vecka tills jag reser hem

Nu är det en vecka kvar i England innan jag äntligen tyvärr kommer åka hem till Sverige och Alingsås igen.
Det har minst sagt varit ett händelserikt år utomlands, 331 dagar tror jag att det blev totalt, så inte riktigt ett helt år men nära nog känns det som.

Sista veckorna här har fortsatt haft otroligt väder, lagom mycket slit på centret och en del roligheter utanför jobbet också.

På tisdag så är det Leaving Do (Avskedsfest) för mig och Keirsten samt födelsedagsfirande för Amanda.
Planen är att åka till en lokal pub för Steaknight och festa loss lite, lär väl bli sista ordentliga personalfesten innan sommarsäsongen kickar igång ordentligt.

På torsdag är min sista dag på Leonard Cheshire Disability Centre, ska presentera vad scouting är och även berätta om min tid utomlands. Lär väl bli lite arbete där med gissar jag. Knyta ihop säcken så att säga.

Sen väntar en helg med bushcraft, highropes och annat smått o gott, innan det är dags att flyga hem på måndag.

Efter provpackningen så visa det sig att jag kommer hem med över 10 kg mer packning än vad jag lämnade sverige med. Och detta efter att jag gjort mig kvitt större delen av garderoben.
Vissa grejer, som klätterutrustningen, ökar ju vikten förståeligt, men var de andra 5+ kilona kom ifrån är lite av en gåta då jag kom in i landet med 30kg.

Kommer definitivt återvända, kommer definitivt skaffa mig en mer äventyrlig livsstil, och kommer så snart jag har pengar igen, tågluffa i Europa ännu en gång.

Ska bli skönt å komma hem. Men inget tjaffs om borta bra hemma bäst, får se hur det känns hemma först.

Add comment


Security code
Refresh